Fönsterputs

Skinande rena fönster!

Ibland kan det vara svårt att hinna med allt, därför kan det vara skönt att lämna över fönsterputsningen till riktiga städhjältar och få tid över till annat. Låt våra proffs ge dig skinande rena fönster utan ränder, stänk eller flammor. Vi älskar att göra rent dina fönster och garanterar att du blir nöjd.  Självklart tar vi med oss alla redskap och material som behövs, men tänk på att säga till om det är en arbetshöjd över 2,5 meter så att vi tar med rätt utrustning. Vi putsar fönster i alla väder, förutom vid regn om dina fönster öppnas utåt, eller om temperaturen går ner till -16 grader. I de fallen bokar vi såklart om tiden.

Fönsterputsning 279 kr/tim inkl. moms, efter RUT / avdrag

Kunder som har återkommande HEMstädning har 10% RABBAT

Inför fönsterputsningen

Plocka gärna undan föremål runt fönstret när fönsterputsaren kommer så att vi enkelt kan komma åt fönstret. Gardiner som är i vägen är bra att ta ner samt om du har möjlighet att flytta större möbler en bit från fönster.

Fönsterputspriser

Priset på fönsterputs är beroende av en rad olika faktorer, exempelvis:

Kontakta oss för en uppskattad kostnad på fönstertvätt i just ditt hem.

Minimum antar timmar per bokning blir 2.

Vid behöv av stege tas en etableringsavgift på 350 kr.

RUT-avdrag

Tjänsten fönsterputsning ingår i skattereduktionen för hushållsnära tjänster så du betalar bara 50 % av kostnaden, direkt på fakturan.

Avbokning

Om du skulle få förhinder, och behöva boka om, eller avboka fönsterputsningen kan du göra det fram till tre dygn innan städtillfället. Därefter debiteras 50 % av arbetskostnaden.

Fönsterputspriser

Total

-

*Prisen är efter RUT-avdrag.