Tjänster

Slide 1
Hemstädning
Hemstädning

Stockholms Elitestädning förstår behoven hos ett modernt hem. Utmärkt städning på godtagbara priser. Vår personal är aktsam om dina apparater och våra rengöringsmedel är naturvänliga.

Storstädning
Storstädning

Om du behöver förstklassig städning har du kommit till rätt ställe! En riktig stor städning kan verkligen få en bostad att kännas som ny.

Storstädning
Flyttstädning

Är det dags att flytta? Vi hjälper dig med städningen. Vi vet hur mycket det är som ska fixas inför en flytt och hur stressigt det kan bli.

Slide 2
Hemstädning
Fönsterputs

Ibland kan det vara svårt att hinna med allt, därför kan det vara skönt att lämna över fönsterputsningen till riktiga städhjältar och få tid över till annat. Låt våra proffs ge dig skinande rena fönster utan ränder, stänk eller flammor.

Storstädning
Kontorsstädning

Ett kontor som är snyggt och välstädat ger positiva intryck till kunder och alla andra som kommer på besök och bidrar i allra högsta grad till att höja trivseln hos dem som jobbar där. Därför är det oerhört viktigt att hålla smutsen bort från möbler, golv, hygienutrymmen och andra ytor på kontoret.

Storstädning
Trappstädning

Regelbunden trappstädning gör trapphuset till en mer välkomnade miljö för boende och besökare.
Vi erbjuder fastighetsägare och bostadsrättsföreningar professionell trappstädning i Stockholm med krav på kvalitet och miljötänkt.

Slide 3
Storstädning
Visningsstädning

Städa inför visning? Det första intrycket av din bostad gör mycket när du ska sälja den. Med vår professionella städning inför visningen lämnar vi din bostad i ett superskick som ger det bästa tänkbara första intryck för blivande köpare.

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

KONTAKTA OSS