Om Stockholms Elitestädning

Varför bör du välja oss?

Stockholms Elitestädning - er städfirma i Stockholm.

Våra grundläggande värderingar på Stockholms Elitestädning är att sätta våra kunder i fokus genom en ärlig och öppen kommunikation. För oss är det viktigt att kunden känner sig trygg, att arbetsutförandet är effektivt och att våra kunder möts av god service.

Att komma hem till ett nystädat hem som doftar rent och fräscht känns lyxigt och underlättar avservärt i det ständiga vardagspusslet.

När du väljer Stockholms Elitestädning får du trygg service av kompetent personal. Vår personal är otroligt professionell och våra produkter är alltid miljövänliga.

Vi erbjuder Hemstädning, Storstädning och Flyttstädning.

Städning på dina vilkor

Har du några speciella önskemål så tar vi självklart hänsyn till dem för att ge dig den bästa möjliga servicen.

Kvalitetsgaranti

Vi har en kvalitetsgaranti som innebär att vi åtgärdar det du inte är nöjd med. Reklamation måste göras senast två dagar efter servicetillfället.

Våra bästa tjänster som underlättar livet

Slide 1
Hemstädning
Hemstädning

Stockholms Elitestädning förstår behoven hos ett modernt hem. Utmärkt städning på godtagbara priser. Vår personal är aktsam om dina apparater och våra rengöringsmedel är naturvänliga.

Storstädning
Storstädning

Om du behöver förstklassig städning har du kommit till rätt ställe! En riktig stor städning kan verkligen få en bostad att kännas som ny.

Storstädning
Flyttstädning

Är det dags att flytta? Vi hjälper dig med städningen. Vi vet hur mycket det är som ska fixas inför en flytt och hur stressigt det kan bli.

Slide 2
Hemstädning
Fönsterputs

Ibland kan det vara svårt att hinna med allt, därför kan det vara skönt att lämna över fönsterputsningen till riktiga städhjältar och få tid över till annat. Låt våra proffs ge dig skinande rena fönster utan ränder, stänk eller flammor.

Storstädning
Företagsstadning
Storstädning
Trappstädning

Regelbunden trappstädning gör trapphuset till en mer välkomnade miljö för boende och besökare.
Vi erbjuder fastighetsägare och bostadsrättsföreningar professionell trappstädning i Stockholm med krav på kvalitet och miljötänkt.

Slide 3
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Our Working Experts

Perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium dol oremque laudantium, totam remeaque ipsa.

Berätta gärna mer om vad du behöver.