Flyttstädning

Är det dags att flytta?

Vi hjälper dig med städningen. Vi vet hur mycket det är som ska fixas inför en flytt och hur stressigt det kan bli. Därför är vårt mål att göra allt så enkelt och prisvärt som möjligt för dig. När du bokar flyttstädning via Stockolms Elitestädning får du en högkvalitativ tjänst. För oss är din flyttstädning ett rent nöje!

Vi garanterar att alla de viktiga delarna av städningen blir riktigt gjorda och att de som flyttar in blir nöjda. Därför erbjuder vi alltid 3 dagars garanti på din flyttstädning.

När du anlitar oss för flyttstädningen, så behöver du inte ens tänka på städmaterial. Vi tar med oss allt som behövs för uppdraget: moppar och trasor, dammsugare, egna stegar, handskar, rengöringsmedel.

Vi utför flyttstädningar i hela Stockholmsområdet.

Moment som ingår i din flyttstädning:

Kök
Rum
Bad & toalett

OBS. Vi tar inte bort tavelkrokar, dekaler eller klistermärken, tak tvättas inte, tapetserade väggar rengörs inte. Vi rengör EJ bakom tunga hushållsmaskiner såsom diskmaskin, tvättmaskin eller torktumlare av anledningen att det finns risk för skador på golv, maskiner, slangar eller dylikt. Vi drar EJ fram kyl/frys och spis om det finns risk att vi gör märken på känsliga golv. Vid minusgrader tvättas EJ fönsterrutor utvändigt. Fönster putsas mellan glasen under förutsättning att de är lättåtkomliga, lätta att öppna och vi inte riskerar att skada färgen eller rutorna genom att öppna dem.

Bostaden skall vara tom vid flyttstädningen vilket underlättar för oss att kunna göra ett mer effektivt arbete.

Avbokning

Vid avbokning tidigare än 72 timmar (helg ej inräknad) före avtalat städtillfälle har kunden rätt till avbokning utan kostnad. Vid avbokning senare betalar kunden enligt följande: 48 timmar (helg ej inräknad) innan städtillfället 50 % av priset, 24 timmar (helg ej inräknad) innan städtillfället 75 % av priset och avbokning samma dag debiteras fullt pris. Notera att avbokningskostnaden inte berättigar till RUT-avdrag.

RUT-avdrag

Hos oss får du alltid 50% skattereduktion på hela arbetskostnaden när du köper tjänster som flyttstädning. Du betalar oss halva arbetskostnaden och resterande del får vi från Skatteverket. Spara alltid fakturan. Stockolms Elitestädning äger rätten att kräva dig på hela beloppet om Skatteverket inte anser att du uppfyller nämnda kriterier.

Sådan information kan du få av Skatteverket.

Behöver ni räkna på hur mycket en flyttstädning går på? Kostnaden beräknas beroende på storleken på er bostad.

Priser för flyttstädning

Nedan ser ni uppskattade priser för flyttstädning. Varje hem och städning är unik och att detta är ungefärliga priser som kan skilja sig från vårt slutgiltiga pris. Kontakta oss för en kostnadsfri offert idag!

Ange ytan för att få en prisuppskattning.

Flyttstädning

Total

-

*Prisen är efter RUT-avdrag.

BOKA