Hemstädning

Stockholms Elitestädning förstår behoven hos ett modernt hem. Utmärkt städning på godtagbara priser. Vår personal är aktsam om dina apparater och våra rengöringsmedel är naturvänliga.

Hur kan vi hjälpa dig?

Välj tjänsten Stockholms Elitestädning så tar vi hand om vardagsstädningen och du får mer tid över andra roligare saker.

Hur fungerar den?

Fyll bara  i dina uppgifter i formuläret på sidan så får du prisuppgift direkt. När du bokar hemstädning av oss är det första tillfället alltid en provstädning.

STARTPAKETET

Stockholms Elitestädning bygger gärna långsiktiga samarbete och erbjuder första startstorstädningen med 33.33% rabatt till kunder som fortsätter återkommande hemstädning utan bindningstid.

Vi har skapat ett startpaket som innefattar startstorstädning.

STARTSTORSTÄDNING – Vi rekommenderar alltid en grundlig rengöring av dit hem. (beräkna ditt pris)

Det innebär att en av våra städare kommer på er avtalade tid och städar och lyssnar på dina synpunkter. Vi startstädar hela ditt hem för att städa bostaden återkommande. Var beredd på att det alltid tar längre tid första gången än vad den återkommande städningen kommer att ta. Räkna med ca 30 min för att visa runt ditt hem och där ni går igenom bostaden. Självklart har vi tystnadsplikt.

Återkommande hemstädning:

Inför hemstädningen?

Var gärna hemma vid första städtillfället och se att du blir nöjd med resultatet. Plocka undan leksaker, kläder och andra lösa föremål, för att förenkla städningen. Se till att arbetsbänkar och diskbänk är fria så att de går att rengöra.

Vad baseras priset på en hemstädning på?

Priset baseras på antal kvadratmeter samt vilken frekvens du väljer på hemstädningen. Du får en exakt prisuppgift genom att fylla i formuläret här på sidan och kan därefter gå vidare med din bokning.

Självklart gäller RUT-avdraget, som innebär att du enbart betalar 50 % av arbetskostnaden.

Avbokningsregler

Vid avbokning tidigare än 72 timmar (helg ej inräknad) före avtalat städtillfälle har kunden rätt till avbokning utan kostnad. Vid avbokning senare betalar kunden enligt följande: 48 timmar (helg ej inräknad) innan städtillfället 50 % av priset, 24 timmar (helg ej inräknad) innan städtillfället 75 % av priset, och avbokning samma dag debiteras fullt pris. Notera att avbokningskostnaden inte berättigar till RUT-avdrag.

Städbeskrivning

Kök:

Badrum:

Vardagsrum, sovrum, hall:

Material: 9 kr/tillfälle

Engångstillfälle 249 kr/timme inkl. moms, efter RUT - avdrag

Kunder som har återkommande hemstädning har 10% RABBAT på tjänsterna storstädning, fönsterputsning, flyttstädning samt visningstädning

Hemstäd varje,varannan eller varje 4 vecka (med vår utrustning)

  • Priserna visas inkl. moms, efter RUT - avdrag
  • MATERIAL 9 kr/ tilfälle
kr239 / timme

Uppskattad tidsåtgång för tjänsten vid en regelbunden städtjänst varje eller varannan vecka:

kvm timme
1-50
2.5-3
51-90
3-3.5
91-100
3.5-4
101-130
4-4.5
131-150
4.5-5.5
151-180
5.5-6
181-210
6-6.5
211-280
6.5-7
281-350
7-7.5
351-400
7.5-8
400+
kontakta oss för offert

Dessa timmar är uppskattningar som oftast stämmer, men två hem med samma storlek på boende kan ta olika lång tid beroende på golv typ, ytornas skick och hur många prylar som står framme med mera.

Att uppskattad städtiden för städfrekvens var 4:e vecka är svårt att göra då tjänsten utföres med cirka 30 dagars mellanrum. Underhålls städar man själv några gånger mellan våra träffar kan städtiden hamna på ovanstående uppskattning. Finns ingen underhållstädning mellan träffarna kan städtiden öka betydligt.

Kan jag få hjälp med annat än bara veckostädning när ni ändå är hemma hos mig?

Förutom veckostädningen kan vi även hjälpa dig med att sortera leksaker, rengöring av ugn och kylskåp, fönsterputs och liknande. Berätta när du bokar så anpassar vi din veckostädning efter dina önskemål.

Du kan när som helst kontakta oss för att lägga till timmar till dina städpass utefter dina behov.

BOKA