Hemstädning

Stockholms Elitestädning förstår behoven hos ett modernt hem. Utmärkt städning på godtagbara priser. Vår personal är aktsam om dina apparater och våra rengöringsmedel är naturvänliga.

Hur kan vi hjälpa dig?

Välj tjänsten Stockholms Elitestädning så tar vi hand om vardagsstädningen och du får mer tid över andra roligare saker.

Hur fungerar den?

Fyll bara  i dina uppgifter i formuläret på sidan så får du prisuppgift direkt. När du bokar hemstädning av oss är det första tillfället alltid en provstädning.

STARTPAKETET

Stockholms Elitestädning bygger gärna långsiktiga samarbete och erbjuder våra abonnenter en speciell offert för

förstklassig PROVSTORSTÄDNING – 33.33 % rabatt.

Vi har skapat ett startpaket som innefattar storstädning.

Provstorstädning – Vi rekommenderar alltid en grundlig rengöring av dit hem. (beräkna ditt pris)

Det innebär att en av våra städare kommer på er avtalade tid och städar och lyssnar på dina synpunkter. Vi provstädar hela ditt hem för att städa bostaden återkommande. Var beredd på att det alltid tar längre tid första gången än vad den återkommande städningen kommer att ta. Räkna med ca 30 min för att visa runt ditt hem och där ni går igenom bostaden. Självklart har vi tystnadsplikt.

Efter provstädningen väljer du själv om du vill få ditt hem städat vid ett enstaka tillfälle eller löpande genom att starta ett abonnemang. Vi kommer då och städar varje, varannan eller var fjärde vecka- välj det som passar dig bäst.

Annars rekommenderar vi alltid alla våra kunder att boka en storstädning innan vi börjar med regelbunden hemstädning.

Abonnemang på hemstädning:

Inför hemstädningen?

Var gärna hemma vid första städtillfället och se att du blir nöjd med resultatet. Plocka undan leksaker, kläder och andra lösa föremål, för att förenkla städningen. Se till att arbetsbänkar och diskbänk är fria så att de går att rengöra.

Vad baseras priset på en hemstädning på?

Priset baseras på antal kvadratmeter samt vilken frekvens du väljer på hemstädningen. Du får en exakt prisuppgift genom att fylla i formuläret här på sidan och kan därefter gå vidare med din bokning.

Självklart gäller RUT-avdraget, som innebär att du enbart betalar 50 % av arbetskostnaden.

Avbokningsregler

Vid avbokning tidigare än 72 timmar (helg ej inräknad) före avtalat städtillfälle har kunden rätt till avbokning utan kostnad. Vid avbokning senare betalar kunden enligt följande: 48 timmar (helg ej inräknad) innan städtillfället 50 % av priset, 24 timmar (helg ej inräknad) innan städtillfället 75 % av priset, och avbokning samma dag debiteras fullt pris. Notera att avbokningskostnaden inte berättigar till RUT-avdrag.

Städbeskrivning

Kök:

Badrum:

Vardagsrum, sovrum, hall:

Att ha hemma:

En bra dammsugare, dammsugarpåse, en hink.

Städmedel ingår: 

Vid start får  du ett städpaket med microtrasor och moppskaft. Våra städmedel ingår och fylls på när de tar slut.

Ange ytan för att få en prisuppskattning:

Hemstädning - varannan vecka

Total

-

*Engångstillfälle 292 kr/timme

*Prisen är efter RUT-avdrag. För städuppdrag mer än 14 km från T-Centralen tillkommer en inställelseavgift på 199kr.

BOKA