Trappstädning

Regelbunden trappstädning gör trapphuset till en mer välkomnade miljö för boende och besökare.

Vi erbjuder fastighetsägare och bostadsrättsföreningar professionell trappstädning i Stockholm med krav på kvalitet och miljötänkt.

När du anlitar oss för trappstädning kan du räkna med en noggrann städning. Ni kontaktar oss för ett kostnadsfritt besök och vi kommer ut till er och tar en titt på trapphuset. Därefter får ni en offert på regelbunden trappstädning. Ni kan när som helst säga upp abonnemanget och är inte bundna till en viss tid.

Vad ingår i trappstädning?

Detta är valfritt för er som fastighetsägare. Vi kan tillsammans med er ta fram ett förslag som passar just era behov, skillnader finns också i om det är hissar, fastighetskontor och om källare -och vindsutrymmen skall städas. För hyresfastigheter rekommenderar vi städning varje vecka medan det för bostadsrättsföreningar kan räcka med varannan vecka.

Vi erbjuder era hyresgäster 10 % rabatt på flyttstädning vid behov.

Städning veckovis

Hur ofta behöver ni trappstäd?

Ett trapphus behöver rengöras ganska ofta för att inte snabbt bli smutsigt, det gäller i synnerhet på vintern. Med regelbunden trappstädning ser man till att trapphuset ser fint och välkomnande ut, och minskar även det ytslitage som smuts, lera och grus utgör om det får ligga kvar i trapphuset. Ett trapphus där grus och smuts får ligga kvar blir snabbt slitet och ser ovälkomnande och nedgånget ut, något som påverkar hemmiljön för de som bor i huset.

Generellt sett brukar ett trapphus behöva städas cirka en gång i veckan, men det kan givetvis variera, både efter typen av fastighet, men även efter väder och årstid. Behovet av trappstädning brukar allmänt vara större under vinterhalvåret än under sommarhalvåret. Då erbjuder vi oss självklart att städa oftare än en gång i veckan.

Vi är en liten men väletablerad, kompetent och flexibel städfirma som garanterar ett välstädat trapphus där fokus ligger både på att få det rent och att bevara och skydda materialen på bästa sett. Kontakta oss idag så berättar vi mer!

REFERENSPRIS TRAPPSTÄDNING MED VÅR UTRUSTNING

  • Priserna visas exkl. moms
kr300 / timme

Varmt välkommen att kontakta oss om du funderar på att boka trappstäd.