Storstädning

Om du behöver förstklassig städning har du kommit till rätt ställe!

En riktig storstädning kan verkligen få en bostad att kännas som ny.

När du bokar en storstädning hos oss hjälper vi dig med en mycket mer omfattande städning än en vanlig städning. Våra tjänster levereras alltid med hög kvalitet och i god tid så att du kan känna dig trygg när du anlitar oss. Vi vet hur viktigt det är för våra kunder att tjänsten tillhandahålls i perfekt skick. Vi garanterar att du blir nöjd. För dig som blir regelbunden kund på hemstädning hos oss rekommenderar vi att starta med en storstädning enligt vår startstorstädning erbjudande. Tjänsten passar också bra när du ska sälja din lägenhet och behöver hjälp med en visningsstädning av bostaden.

Du som abonnerar på hemstädning hos oss kan också komplettera din ordinarie tjänst med en storstädning ca 2 gånger om året med 10 % rabatt. Då går vi igenom de ytor som inte ingår i den vanliga städningen som exempelvis alla ytor i badrummet, socklar, lister, mm.

För bästa resultat ber vi dig att plocka undan så många saker som möjligt. Befintliga skador rapporteras innan vi börjar.

Vad ingår i storstädning?

Vår storstädningstjänst innebär grundlig rengöring av ditt hem, d.v.s. in och utvändig städning och utförs av våra duktiga städare. Det som ingår i städningen är vad du vill ha utförd, d.v.s. era önskemål utifrån checklistan ni mejlar in till oss. Tala gärna om för oss om du har känsliga material någonstans eller om det finns något annat vi behöver tänka på.

Följande moment ingår i en fullständig storstädning:

Sovrum, vardagsrum och andra utrymmen

Kök

Bad och toalett

OBS. Denna lista kan ändras enligt kundens behov.

Ingår städmaterial i priset?

Ja. Våra städare kommer med allt städmaterial och städutrusning för att utföra städningen.

Avbokning

Vid avbokning tidigare än 72 timmar (helg ej inräknad) före avtalat städtillfälle har kunden rätt till en kostnadsfri avbokning. Vid avbokning senare betalar kunden enligt följande: 48 timmar (helg ej inräknad) innan städtillfället 50 % av priset, 24 timmar (helg ej inräknad) innan städtillfället 75 % av priset och avbokning samma dag debiteras fullt pris. Notera att avbokningskostnaden inte berättigar till RUT-avdrag.

RUT-avdrag

Storstädning är berättigad till RUT-avdrag.

Tillfällig

Total

-

Regelbunden storstädning

Total

-

Startstorstädning

Total

-

*Prisen är efter RUT-avdrag.

BOKA