Elementor #3831

Hemstädning

Stockholms Elitestädning förstår behoven hos ett modernt hem. Utmärkt städning på godtagbara priser. Vår personal

Storstädning

Om du behöver förstklassig städning har du kommit till rätt ställe! En riktig stor städning

Flyttstädning

Är det dags att flytta? Vi hjälper dig med städningen. Vi vet hur mycket det

Stockholms Elitestädning förstår behoven hos ett modernt hem. Utmärkt städning på godtagbara priser. Vår personal är aktsam om dina apparater och våra rengöringsmedel är naturvänliga.

Hur kan vi hjälpa dig?

Välj tjänsten Stockholms Elitestädning så tar vi hand om vardagsstädningen och du får mer tid över andra roligare saker.

Hur fungerar den?

Fyll bara  i dina uppgifter i formuläret på sidan så får du prisuppgift direkt. När du bokar hemstädning av oss är det första tillfället alltid en provstädning.

STARTPAKETET

Stockholms Elitestädning bygger gärna långsiktiga samarbete och erbjuder första startstorstädningen med 33.33% rabatt till kunder som fortsätter återkommande hemstädning utan bindningstid.

Vi har skapat ett startpaket som innefattar startstorstädning.

STARTSTORSTÄDNING – Vi rekommenderar alltid en grundlig rengöring av dit hem. (beräkna ditt pris)

Det innebär att en av våra städare kommer på er avtalade tid och städar och lyssnar på dina synpunkter. Vi startstädar hela ditt hem för att städa bostaden återkommande. Var beredd på att det alltid tar längre tid första gången än vad den återkommande städningen kommer att ta. Räkna med ca 30 min för att visa runt ditt hem och där ni går igenom bostaden. Självklart har vi tystnadsplikt.

Återkommande hemstädning:

Inför hemstädningen?

Var gärna hemma vid första städtillfället och se att du blir nöjd med resultatet. Plocka undan leksaker, kläder och andra lösa föremål, för att förenkla städningen. Se till att arbetsbänkar och diskbänk är fria så att de går att rengöra.

Vad baseras priset på en hemstädning på?

Priset baseras på antal kvadratmeter samt vilken frekvens du väljer på hemstädningen. Du får en exakt prisuppgift genom att fylla i formuläret här på sidan och kan därefter gå vidare med din bokning.

Självklart gäller RUT-avdraget, som innebär att du enbart betalar 50 % av arbetskostnaden.

Avbokningsregler

Vid avbokning tidigare än 72 timmar (helg ej inräknad) före avtalat städtillfälle har kunden rätt till avbokning utan kostnad. Vid avbokning senare betalar kunden enligt följande: 48 timmar (helg ej inräknad) innan städtillfället 50 % av priset, 24 timmar (helg ej inräknad) innan städtillfället 75 % av priset, och avbokning samma dag debiteras fullt pris. Notera att avbokningskostnaden inte berättigar till RUT-avdrag.

Städbeskrivning

Kök:

Badrum:

Vardagsrum, sovrum, hall:

Material: 9 kr/tillfälle

Engångstillfälle 249 kr/timme inkl. moms, efter RUT - avdrag

Kunder som har återkommande hemstädning har 10% RABBAT på tjänsterna storstädning, fönsterputsning, flyttstädning samt visningstädning

Hemstäd varje,varannan eller varje 4 vecka (med vår utrustning)

 • Priserna visas inkl. moms, efter RUT - avdrag
 • MATERIAL 9 kr/ tilfälle
kr239 / timme

Uppskattad tidsåtgång för tjänsten vid en regelbunden städtjänst varje eller varannan vecka:

kvm timme
1-50
2.5-3
51-90
3-3.5
91-100
3.5-4
101-130
4-4.5
131-150
4.5-5.5
151-180
5.5-6
181-210
6-6.5
211-280
6.5-7
281-350
7-7.5
351-400
7.5-8
400+
kontakta oss för offert

Dessa timmar är uppskattningar som oftast stämmer, men två hem med samma storlek på boende kan ta olika lång tid beroende på golv typ, ytornas skick och hur många prylar som står framme med mera.

Att uppskattad städtiden för städfrekvens var 4:e vecka är svårt att göra då tjänsten utföres med cirka 30 dagars mellanrum. Underhålls städar man själv några gånger mellan våra träffar kan städtiden hamna på ovanstående uppskattning. Finns ingen underhållstädning mellan träffarna kan städtiden öka betydligt.

Kan jag få hjälp med annat än bara veckostädning när ni ändå är hemma hos mig?

Förutom veckostädningen kan vi även hjälpa dig med att sortera leksaker, rengöring av ugn och kylskåp, fönsterputs och liknande. Berätta när du bokar så anpassar vi din veckostädning efter dina önskemål.

Du kan när som helst kontakta oss för att lägga till timmar till dina städpass utefter dina behov.

BOKA

  Om du behöver förstklassig städning har du kommit till rätt ställe!

  En riktig storstädning kan verkligen få en bostad att kännas som ny.

  När du bokar en storstädning hos oss hjälper vi dig med en mycket mer omfattande städning än en vanlig städning. Våra tjänster levereras alltid med hög kvalitet och i god tid så att du kan känna dig trygg när du anlitar oss. Vi vet hur viktigt det är för våra kunder att tjänsten tillhandahålls i perfekt skick. Vi garanterar att du blir nöjd. För dig som blir regelbunden kund på hemstädning hos oss rekommenderar vi att starta med en storstädning enligt vår startstorstädning erbjudande. Tjänsten passar också bra när du ska sälja din lägenhet och behöver hjälp med en visningsstädning av bostaden.

  Du som abonnerar på hemstädning hos oss kan också komplettera din ordinarie tjänst med en storstädning ca 2 gånger om året med 10 % rabatt. Då går vi igenom de ytor som inte ingår i den vanliga städningen som exempelvis alla ytor i badrummet, socklar, lister, mm.

  För bästa resultat ber vi dig att plocka undan så många saker som möjligt. Befintliga skador rapporteras innan vi börjar.

  Vad ingår i storstädning?

  Vår storstädningstjänst innebär grundlig rengöring av ditt hem, d.v.s. in och utvändig städning och utförs av våra duktiga städare. Det som ingår i städningen är vad du vill ha utförd, d.v.s. era önskemål utifrån checklistan ni mejlar in till oss. Tala gärna om för oss om du har känsliga material någonstans eller om det finns något annat vi behöver tänka på.

  Följande moment ingår i en fullständig storstädning:

  Sovrum, vardagsrum och andra utrymmen

  Kök

  Bad och toalett

  OBS. Denna lista kan ändras enligt kundens behov.

  Ingår städmaterial i priset?

  Ja. Våra städare kommer med allt städmaterial och städutrusning för att utföra städningen.

  Avbokning

  Vid avbokning tidigare än 72 timmar (helg ej inräknad) före avtalat städtillfälle har kunden rätt till en kostnadsfri avbokning. Vid avbokning senare betalar kunden enligt följande: 48 timmar (helg ej inräknad) innan städtillfället 50 % av priset, 24 timmar (helg ej inräknad) innan städtillfället 75 % av priset och avbokning samma dag debiteras fullt pris. Notera att avbokningskostnaden inte berättigar till RUT-avdrag.

  RUT-avdrag

  Storstädning är berättigad till RUT-avdrag.

  Tillfällig

  Total

  -

  Regelbunden storstädning

  Total

  -

  Startstorstädning

  Total

  -

  *Prisen är efter RUT-avdrag.

  BOKA

   Är det dags att flytta?

   Vi hjälper dig med städningen. Vi vet hur mycket det är som ska fixas inför en flytt och hur stressigt det kan bli. Därför är vårt mål att göra allt så enkelt och prisvärt som möjligt för dig. När du bokar flyttstädning via Stockolms Elitestädning får du en högkvalitativ tjänst. För oss är din flyttstädning ett rent nöje!

   Vi garanterar att alla de viktiga delarna av städningen blir riktigt gjorda och att de som flyttar in blir nöjda. Därför erbjuder vi alltid 3 dagars garanti på din flyttstädning.

   När du anlitar oss för flyttstädningen, så behöver du inte ens tänka på städmaterial. Vi tar med oss allt som behövs för uppdraget: moppar och trasor, dammsugare, egna stegar, handskar, rengöringsmedel.

   Vi utför flyttstädningar i hela Stockholmsområdet.

   Moment som ingår i din flyttstädning:

   Kök
   Rum
   Bad & toalett

   OBS. Vi tar inte bort tavelkrokar, dekaler eller klistermärken, tak tvättas inte, tapetserade väggar rengörs inte. Vi rengör EJ bakom tunga hushållsmaskiner såsom diskmaskin, tvättmaskin eller torktumlare av anledningen att det finns risk för skador på golv, maskiner, slangar eller dylikt. Vi drar EJ fram kyl/frys och spis om det finns risk att vi gör märken på känsliga golv. Vid minusgrader tvättas EJ fönsterrutor utvändigt. Fönster putsas mellan glasen under förutsättning att de är lättåtkomliga, lätta att öppna och vi inte riskerar att skada färgen eller rutorna genom att öppna dem.

   Bostaden skall vara tom vid flyttstädningen vilket underlättar för oss att kunna göra ett mer effektivt arbete.

   Avbokning

   Vid avbokning tidigare än 72 timmar (helg ej inräknad) före avtalat städtillfälle har kunden rätt till avbokning utan kostnad. Vid avbokning senare betalar kunden enligt följande: 48 timmar (helg ej inräknad) innan städtillfället 50 % av priset, 24 timmar (helg ej inräknad) innan städtillfället 75 % av priset och avbokning samma dag debiteras fullt pris. Notera att avbokningskostnaden inte berättigar till RUT-avdrag.

   RUT-avdrag

   Hos oss får du alltid 50% skattereduktion på hela arbetskostnaden när du köper tjänster som flyttstädning. Du betalar oss halva arbetskostnaden och resterande del får vi från Skatteverket. Spara alltid fakturan. Stockolms Elitestädning äger rätten att kräva dig på hela beloppet om Skatteverket inte anser att du uppfyller nämnda kriterier.

   Sådan information kan du få av Skatteverket.

   Behöver ni räkna på hur mycket en flyttstädning går på? Kostnaden beräknas beroende på storleken på er bostad.

   Priser för flyttstädning

   Nedan ser ni uppskattade priser för flyttstädning. Varje hem och städning är unik och att detta är ungefärliga priser som kan skilja sig från vårt slutgiltiga pris. Kontakta oss för en kostnadsfri offert idag!

   Ange ytan för att få en prisuppskattning.

   Flyttstädning

   Total

   -

   *Prisen är efter RUT-avdrag.

   BOKA